Slatki servis – novi ciklus uključenja obitelji i regrutacije volontera

Datum objave: 23. 8. 2017.

U očekivanju i u pripremama za novu školsku godinu najavljujemo planirani novi ciklus uključenja obitelji u program Slatki servis kao i regrutaciju novih volontera uz novi ciklus edukacija.

Iako još ne raspolažemo svim ulaznim informacijama, naš plan u ovom trenutku je regrutacija još jednog pomoćnika koordinatora volontera, regrutacija do 20 novih volontera koji će pružati individualnu podršku obiteljima i zaprimanje zahtjeva za uključenje od obitelji do sredine listopada 2017. Edukacije su u planu u drugoj polovici listopada i početkom studenog prvi kontakti i pružanje podrške.

Za već uključene obitelji i volontere koji su u mogućnosti nastaviti s pružanjem podrške i u ovoj školskoj godini nastavak podrške kreće s početkom školske godine.

Uskoro više informacija, a do tada vas pozivamo da se informirate o programu Slatki servis. Prema uputama slobodno možete slati svoje prijave na našu mail adresu.

Mi se veselimo novim počecima! Vi? 🙂

Slatki servis/obiteljski izlet u Sloveniju

Slatki servis/školski izlet na Murter, OŠ Rude

U pripremnoj fazi projekt je temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja financijski podržao Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore.

Programu su pružili potporu i Abbott Laboratories i Roche.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page