3L / Klub Slatki kao šećer

O PROJEKTU

Slatki kao šećer je projekt koji sam pokrenula početkom 2011. godine kao fizička osoba, majka jedanaestomjesečnog djeteta oboljelog od dijabetesa tipa 1. Napisala sam knjigu Dijabetes – prilika za promjenu što se pokazalo tek kao pokretač djelovanja. Udruživanjem i registracijom neprofitne udruge 3L projekt Slatki kao šećer dobiva novu dimenziju. Paralelno, samostalno ću i dalje djelovati kao autor.

Zrinka Babić

Logo17_Cutted_vectorized

3L/Klub Slatki kao šećer je zajednica oboljelih od dijabetesa tipa 1, njihovih obitelji te bližnjih. Učlanite se kao redoviti član i sudjelujte u osmišljavanju i provođenju projekata ili kao član Kluba, odnosno zajednice te dijelite s nama iskustva, vještine i znanje.

Glavni ciljevi su

• podrška te pomoć djeci i obiteljima djece oboljele od dijabetesa tipa 1 sukladno ciljevima i djelatnostima Udruge (vidi O nama);
  • promicanje i popularizacija teme dječjeg dijabetesa.

KORISNICI

Korisnik može postati svaka fizička osoba oboljela od dijabetesa tipa 1, odnosno osobe njima bliske. Privremeni član ne plaća članarinu no redoviti članovi Udruge imaju povlastice pri korištenju usluga Kluba Slatki kao šećer.

POSTANITE ČLANOM 3L/ KLUBA SLATKI KAO ŠEĆER!

Kako? Učlanite se.

POSTANITE PARTNEROM 3L/ KLUBA SLATKI KAO ŠEĆER!

Prostor za suradnju:

• medijski partner;
  • ustupanje prostora,
  • stručna suradnja,
  • donacije i popusti na programe održanja zdravlja, liječenja i dr. za oboljele od dijabetesa tipa 1,
  • općenito financijska podrška – omogućavanje kontakata, susreta, razmjene vještina, direktna financijska pomoć obiteljima oboljelih i oboljelima, podrška projekata izrade statistika, podrška u izdavaštvu, snimanju i sl, podrška suradnji s inozemnim stručnjacima i dr.

Hvala!

Više o projektu:   http://slatkikosecer.wordpress.com/about/o-projektu/