Prijave za potencijalne korisnike projekta Slatki servis otvaramo u četvrtak 19.1.2017. od 9h

Datum objave: 16. 1. 2017.
Uključite se u projekt Slatki servis!

Intenzivno radimo na promociji projekta Slatki servis i regrutaciji volontera. Hvala na svakoj pomoći i suradnji!

Danas nas je za potrebe snimanja priloga za emisiju Dobro jutro Hrvatska ugostila udruga Centar inkluzivne potpore IDEM koji će na Projektu biti jedni od edukatora, a i dio edukacija za volontere održavati će se u ovim, njihovim prostorijama. Zahvaljujemo se naravno i na podršci roditelja i slatkiša, a i HRTu, odnosno urednicima emisija i novinarima.

16-1-2017 snimanje za reportažu DJH

Čekali smo da se svi vratite sa zimskih praznika, dajemo vam još nekoliko dana da se upoznate s projektom, pitate nas sve što vas zanima, preuzmete zahtjev i ispunite ga.
PRIJAVE OTVARAMO U ČETVRTAK 19.1.2017. od 9 sati ujutro.

Korisnike uključujemo prema redosljedu prijava.

Za sve potencijalne volontere – prijave za pružanje individualne podrške i dalje su otvorene. Javite nam se! Glavni čimbenik je dobra volja i želja za rad s djetetom.  Koraci projekta su vezani, a u prvoj polovici veljače već planiramo edukacije. Kako sve skupa ne bi morali odgađati i ponovno usklađivati termine – požurite s prijavama!

Sve informacije o projektu Slatki servis, Brošuru o projektu, Zahtjev i Upute za uključenje kao i oglase za volontere pronađite ovdje. Za sve ostalo smo tu. Pišite ili zovite po potrebi!

U pripremnoj fazi projekt je temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja financijski podržao Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore.