Najava: 5. svibnja slikamo i recikliramo

Datum objave: 02. 5. 2016.

Pozivamo vas na druženje s Danicom u četvrtak 5. svibnja. Reciklirat ćemo odbačene keramičke pločice na način da ćemo ih oslikati akrilnim pastama i time im dati novu vrijednost i namjenu. Cilj art radionica je i jačanje sposobnosti nošenja sa stresom jer se na neki način kreativno izražavamo i boravimo u sadašnjem trenutku, pritom vježbamo kreativno se izražavati, isprobavamo raznolike tehnike i stičemo nove vještine, radimo na finoj motorici itd… Na radionici mogu sudjelovati roditelji i djeca, ali i svi drugi članovi obitelji i prijatelji.

Radionica počinje u 18 sati u učionici 40 OŠ Tituša Brezovačkog, Špansko 1. Radit ćemo s akrilnim pastama koje nisu perive pa se adekvatno odijenite ili ponesite neku zaštitnu majicu ili sl (najugroženiji su rukavići ;)).

Broj sudionika na radionici je ograničen i prijave primamo na kontakt@slatkikosecer.com. Ako ćete nakon prijave biti spriječeni svakako nam javite kako bi mjesto ustupili nekome drugome. Kotizacija iznosi 15 kn po sudioniku.

Moj trenutak: Skriveno blago 23-8-2014